• New
xunbeifang 2 елемента удължител контролер за SEGA Dreamcast DC

xunbeifang 2 елемента удължител контролер за SEGA Dreamcast DC

Buyers rating:
-6 % BGN 11.00
BGN 11.74

Продукти

Моля, посочете номера на вашата поръчка във всички съобщения. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас чрез "Trade Manager" или "offer message". За да научите повече за начините на плащане в Ali Express, моля, вижте в "помощен център"
Доставка
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси. Моля, уверете се, че вашият адрес е правилен, преди да се плати. Ние не изпращаме стоката в уикенда или празнични дни. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.
За нас
Ние продаваме чисто нови части веднага от фабриката. Ние ще ви изпратим данни в рамките на 7 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване. Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката. Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Изпращаме поръчката само на адрес за доставка. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас.
Гаранция И Поддръжка
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.
Коментари
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Ние също така осигуряваме 12-месечно безплатно поддръжка. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката. Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.

Характеристики

Съвместим Марка/Модел:
Сега
търговска марка:
сюнбэйфан
Номер На Модела:
Черен
Модел На Сега:
Dreamcast
За да кандидатстват за:
за SEGA Dreamcast
тип кабел:
Удлинительный Кабел
Цвят:
G

Може и да ви хареса