• New
Haweel WIFI безжичен пулт за дистанционно управление розетка таймер захранване с Alexa и Google Home за iOS Android смартфон

Haweel WIFI безжичен пулт за дистанционно управление розетка таймер захранване с Alexa и Google Home за

Buyers rating:
-15 % BGN 30.00
BGN 35.36

Продукти

Това го прави идеален за управление на осветлението и други домакински уреди. Само дефектен продукт ще бъде предложен за размяна. лекотата на използване и инсталиране : просто свържете вашето устройство към смарт штекеру и станете част от своята Wi-Fi мрежа. Потребителите могат да управлявате устройството с помощта на следните гласови команди. приложение e We Link ви позволява да управлявате всички ваши смарт устройствата от всяко място по всяко време.ние не носим отговорност за всякакви злополуки, забавяне или други въпроси, които са отговорност на доставка на услуги. Уверете се, че мобилният телефон не е изкуствено повреден и не разбиване на части.плащането горните мита, такси и данъци, не е нашата отговорност (или отговорност на производителя или доставчика на продукта). Поддръжка на автоматично конфигуриране на мрежова технология, лесен достъп до настройките. EMS, DHL, UPS, TNT или въздушна поща за начина на доставка се предоставят. дефектни продукти трябва да бъде върнат в рамките на 30 дни от датата на подаване на поръчката. срок на доставка : EMS, UPS, DHL, Fedex и TNT : 3-7 дни. Всички върнати детайли трябва да бъдат в първоначално опаковат и трябва да се осигури нас с номер перевозкы проследяване на пратката, конкретна причина за връщане и вашите po#. ние зависим от нашата удовлетвореност на клиентите, за да се постигне успех. След като сте получили стоката си, моля, оставете коментар за нас, тъй като това ни информира, че имаш своите продукти. може мигновено да се превърне всяка щепсела в свързаната и интелектуална контакт с удобна функция таймер, която работи както на вашия смартфон, така и е ръчна дръжка за управление. Освен това, можете да споделите с вилица Wi-Fi със семейството си, приятели, а след това управление на устройства заедно.
Описание
1. Работи с Amazon Echo, Echo Dot, Amazon Tap и Google Nest, за да управляват своите устройства с помощта на гласово управление.свържете се с нас, преди да напусне някакви отрицателни или неутрални коментари. Ако сте доволни от нашите стоки. Поддръжка на максимум 8 задачи синхронизация за всяко устройство. Моля, направете справка с декларацията за внос във вашата страна, за да се разбере и да се гарантира приложимостта и вашата отговорност за каквито и да е такива мита или данъци за продукти, които купувате. Ако те се прилагат и срещу това те са си (а не от нашите или от производителя на продукта или доставчик) изключителната отговорност и трябва да бъдат платени от вас директно вашето правителство или куриерска фирма, когато продукти ще бъдат доставени.

Характеристики

Стандарт:
вилица за европейския стандарт
Дължина Удлинительного Кабел:
Няма
Номинална мощност:
2200 W Макс
Номер На Модела:
безжично дистанционно управление вилица захранващи гнезда
Подкрепа За Бързо Зареждане:
No
Подрулевой ключ:
No
Wi Fi:
ДА
Защита От Претоварване:
No
Приложение:
Жилищна / Общо Определяне
Номинален Ток:
10а Макс
търговска марка:
haweel
Заземяване:
Стандартно Заземяване
Защита От Пренапрежение:
No
Обща мощност USB:
S20-ЕС
Тип:
Електрически Щепсел
Брой Контакти:
1
Главен Превключвател:
ДА
Номинално Напрежение:
AC 90-250V 50 / 60hz

Може и да ви хареса