• New
Bykski водно охлаждане хромирана медна тръба OD 14 500x200mm B-MTPP

Bykski водно охлаждане хромирана медна тръба OD 14 500x200mm B-MTPP

Buyers rating:
BGN 20.72

Продукти

цвят на елемент, показан на вашия екран и действителния цвят не може да бъде точно същата, моля, разберете, това е правилно.Някои страни или региони не са включени в обхвата на нашите транспорт от съображения за търговска сигурност.очакваното време за транспортиране е показано на само за сведение, никой не може да гарантира, че пратката ще пристигне в рамките на очакваното време, нито ние, нито не може да контролира разходите на време за транспортиране, така че ние не предлагаме гаранции за навременна доставка, но ние можем да гарантираме, че купувачът ще може да получи стоката или да получите пълно възстановяване на парите си, след като транспортната проблеми. Моля, свържете се с мен, ако купувачът трябва да изпрати стоката в тези страни. изпратете парцел в Русия по електронната поща на купувача SPSR на клиента или обадете се на забавяне на доставката
. Доставка в Южна Америка през express, като Бразилия/Чили, моля, предложете данъчен номер/телефон/електронна поща или доставка може да бъдат забавени или пауза. Ние не плащаме на митническата такса, това е отговорност на купувача, ако митническа такса накара купувачите да се върнат, ние не връщаме разходите за доставка.Ако имате въпроси или проблеми относно продукти или сделката, моля, свържете се с нас, моля, ние се надяваме, че всички удовлетворение на купувача нашите продукти, не може да отмени обратна връзка, ако купувач, като остави лоша обратна връзка, без връзки, моля, не се купуват в магазина ни, Благодаря за вашето сътрудничество 3.
За Доставката На 1. от момента на избор на интернет-магазини, дръжте, добра комуникация, за да реши проблеми, които могат да възникнат, и, ако е възможно, моля, винаги проверявайте съобщението на Али. Допълнителни съвети 1.
Материал : Мед
Дължина : 500х200мм
OD : 14 термин за детайли 1.
За компанията Bykski ние основана през 2008 година, имат първокласно оборудване за производство и изпитване на оборудване, повече от 60 служители, специализирани в проектирането и разработването на компютърни системи за охлаждане, след дългогодишна практика непрекъснато усъвършенстване на дизайн за подобряване на качеството на продукта, марка Bykski получи одобрение и похвала от страна на потребителя
Характеристика И Технически Характеристики
Хромирана медна тръба
Използвайте с соединителем твърда тръба Bykski G1 / 4
Подходящ за по-големи потребител САМ, моля полируя раздел корк след нарязани за предотвратяване на чеп счупени Колцеобразное уплътнение уплътнение.

Характеристики

търговска марка:
Быковский
На линия:
Няма
Номер На Модела:
Б-МТПП
Тип:
Топлинна тръба
Материал На Радиатора:
Мед

Може и да ви хареса