• New
Оригиналът е за дънната платка Toshiba Satellite L675d K000103980 K000103970 MALAE La-6053p тествана е добре

Оригиналът е за дънната платка Toshiba Satellite L675d K000103980 K000103970 MALAE La-6053p тествана

Buyers rating:
BGN 127.09

Продукти

Когато сте платили за него, уверете се, че са ни дали правото на информация, като име на получателя, адрес, пощенски код, име на град , телефонен номер, благодаря!
3. Ключът е в това , че трябва да ми кажете пълното си име,подробен адрес, Благодаря . нашето работно време е от 9 : 00 ч. Ако продуктът е счупен по време на транспортиране, моля, уведомете местно куриера за получаване на обезщетение.
Моля, попълнете формата РСО за всички върнати стоки.ако трябва, моля, свържете се с нас , и аз ще ви кажа нашият paypal акаунт, или можете да го видите на началната страница на магазина ., от понеделник до петък,пекин път , аз ще ви отговоря в рамките на 24 часа ( с изключение на почивните и празнични дни ) , моля, търпеливо чакайте, много ви благодаря !
4. проверете външния вид, например, терпентин, прах, Оловен припой или други мръсни бележки на борда. Вносни мита, данъци и други митнически такси не са включени. Преди да искаме да е вън , ние сме го изпитаме отново, за да се уверим, че нашият клиент ще получи работят перфектно едно.Ако сте от Бразилия,моля,съобщете ми CPF или CNPJ,без него продуктът ще бъде върнат на митница. дефектните детайли трябва да се докладват в рамките на 7 дни след получаване на детайли. Проверете дали има недостатъци, фитинги, ръжда, гниене, топлина шасито. EMS, UPS, Fedex, DHL : ограничение за доставка на интернет сайт, публикувано навреме, има предимство.Do не приемаме връщане на поръчка Мис, и никакви рекламации не се допускат.
ГАРАНЦИЯ
1 . Проверете вътрешен и външен конектор LCD дисплея, две памет, DVD-шофьор, на мрежова връзка, на Глас, мишка, клавиатура, циферблат, USB, SD конектор, КОМПЮТЪР, батерията 3,3 COMS, заряд и разряд на батерията, пълен стартиране на 3 D, рестартирайте системата не по-малко от два пъти. дефектна стока трябва да бъде върната в рамките на 7-14 дни от момента на получаване на поръчката. вашето удовлетворение е нашата цел. Забележка : посочените транспортни разходи включват горивни квоти.Ако сте от Русия,Моля, изберете EMS и въздушна поща стълб на кит.
УВЕДОМЛЕНИЕ
1 . Освен това, тези пощенски пратки не могат да се проследяват и могат да доведат до забавяне или загуба на опаковки.
Опаковка :
Да се упакованным в писмо, противостатические чанти, увит в чувал мехур, в кутия;
ДОСТАВКА
1. проверете липсата на електронна изолация на ламинирани хартия.
Всички продукти са тествани и работят перфектно
Снимка На Продукта
Процедури за тестване на функциите на дънната платка :
1. Ако ви е нужно да изпратите пратката обратно и да поиска възстановяване (стоки, работи, но искате да изпратите обратно), ние можем само да ви върне пратката , не ще възстановим разходите за доставка, моля, разберете !
КОМЕНТАРИ
1.

Характеристики

Пристанища:
Миниый USB, Wifi, lan, USB 2.0, HDMI, E-Sata, Bluetooth, VGA, USB 3.0, порт на дисплея
Производител На Чипсети:
ДРАМИ
Приложение:
Лаптоп
търговска марка:
KOOLASON
Вид Графична Карта:
Интегриран
Дата На Стартиране:
2013
Чипсет:
Intel H87
Пакет:
ДА
Номер На Модела:
М6-За
Тип На Паметта:
DDR3
Форм-Фактор На:
ATX
ФСБ / НТ:
1667
Паметта На Банката:
2 DDR3 DIMM
Тип Гнездо:
PGA 989
Форм-Фактор На:
КПР
Максималният Капацитет На Оперативната Памет:
32 GB
Интерфейс На Твърдия Диск:
твърд диск sata
Тип на процесора:
ДРАМИ
Състоянието На Продукта:
Обновен
Канал на паметта:
Двойна
С процесор:
ДА

Може и да ви хареса