• New
Сензор за положение на разпределителен вал за Mitsubishi LANCER CLASSIC GALANT седан Произведено в Япония MD348074

Сензор за положение на разпределителен вал за Mitsubishi LANCER CLASSIC GALANT седан Произведено в Япония

Buyers rating:
BGN 31.02

Продукти

Така че, моля, опитайте да използвате по DHL или Fedex, ако се нуждаят спешно от тази подробност. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване.
Моля, посочете вашето собствено име, адрес на доставка, пощенски код , телефонен номер, адрес на електронна поща, за да сте сигурни, че можете да получите стоката с информация, предоставена от вас.ние обещаваме, че стоките ще бъдат същите, както те са описани, но ние имаме правото да променя неутрална опаковка, без лого, което може да се различава от това, как тя изглежда на снимките.
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец, ако има проблем с качеството на продукта,но не и с неправилната употреба. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части. Сензор За Положение На Разпределителен Вал
2., поради по-добро качество. Или ще трябва да плащат висок данък.моля, не се колебайте да се свържете към нас за помощ, ако не сте сигурни, подхожда ли ви тази подробност.
Уважаеми Клиенти,
Благодаря за вниманието!
Ето някои моменти, които трябва да ви покажа, преди да направите поръчка :
1. Можете да проверите старата детайл, най-вече там ще е номер OEM.моля, свържете се с нас, за да получите помощ, ако не сте сигурни, подходящ ли е този продукт за вашата кола.
Този предмет е подходящ за Mitsubishi :
Подходящ за :
LANCER / LANCER CLASSIC(EUR) (2000.05) 2000(4 CYL)/2 WD (EA7 A) EA7 A 6 A12
Ние сме специализирани в автозапчастях, подходящи за Mitsubishi Pajero, Outlander, Lancer, L200 и така нататък.
Преди да направите поръчка, моля, свържете се с нас, за да се уверите, че не можете да бъдете сигурни, че този продукт е подходящ за вашия автомобил, особено на външни данни. имаме и други OEM части с добро качество, подходящи за Mitsubishi. Моля, свържете се с нас, ако имате нужда от него. Поща на Китай е евтин, но ще отнеме толкова много време, дори месеци.

Характеристики

Производствен Номер Детайли:
MD 348074
търговска марка:
KOWZE
Преносимото Номер Детайли:
MD348074
Държава / регион на производството на автомобили:
Япония
специални характеристики:
1
Вид На Материала:
1
Друг Номер:
MD-348074
Тегло На Продукта:
0.2

Може и да ви хареса