• New
Cameron Sino Highquality 850mAh Battery BK-B-20 за BBK i368, i388, i389

Cameron Sino Highquality 850mAh Battery BK-B-20 за BBK i368, i388, i389

Buyers rating:
-3 % BGN 21.00
BGN 21.60

Продукти

завърши работата на всички приложения, които не се използват.Ние искаме вие да разберете, че ние много ценим обслужване на клиенти. Съхранявайте на зареждане на батерията е между 5%-95%.Ние ще ви възстановим всичките си пари, с изключение на разходите за доставка и обработка, след като получим вашите върнати стоки.pls, ние ще се свържем първо, за да се потвърди предпочитания от вас начин.
Политика за обратна връзка
* Ние ще дадем положителна оценка, след като плащането бъде получено,за да насърчава по-здравословен общност Али,ние се надяваме, че вие ще направите същото за нас.
Ако искате да закупите партида стоки, моля свържете се с нас, за да получите едро на цена или цени FOB. Благодарим ви.
Политика за връщане и размяна
* Всички наши предложения са подкрепени от 100% гаранция за удовлетворение, ако по някаква причина не сте доволни ,можете да върнете продукта ни в оригиналния кондионе за връщане или замяна. с по-ниска стойност, ако всички вносни такси или такси са отговорност на купувача. Нашите кожени изделия основно са ръчно изработени, така че да има разлика в измерванията е неизбежна
Доставка
* Повечето от нашите оферти може да се изобрази с безплатна доставка (избрани страни) Поща Швеция/Китай, моля, свържете се с нас преди да направите поръчка, ако се нуждаят спешно от стоки. поради някои проблеми с осветление може да има разлика в цвета на някои продукти. Така че, моля, първо се консултирайте се с продавача за повече информация за стоки и доставка. избягвайте излагането на батерията на течности или силни механични удари.Случайно късо съединение може да възникне, когато метален предмет,например скоба за монети или писалка, предизвиква пряка връзка положителни(+) и отрицателен(-) клемм батерията на късо съединение клемм може да повреди батерията на свързване на обекта. В предвид на това че ние сме една фабрика продава веднага и имаме няколко реални магазини в Китай, всички детайли aresold извън много бързо.
* Детайлите са добре опаковани с една торба opp и предавателна, ние подкрепяме превоз на товари чрез стълб кит / стълб HK / UPS / DHL / FEDEX/EMS, моля, позволете 5-20 дни достигне.
Бележки
* Добре дошли поръчка смесване, добре дошли поръчка OEM. инструкциите за връщане и размяна.Можете да използвате външна батерия Baixt, за да удължите живота на батерията на вашия мобилен телефон. Козината на различни партии също може да предизвика незначителни цветови разлики
3.ще бъде малко губят цветовете на косата за нови кожени изделия, което най-често причинено от рязко и сращиванием по време на обработката.

Характеристики

търговска марка:
Камерън Miroslav
Съвместим Марка:
Друго
Сертифициране на качеството:
CE, PCT
Оригинал или не:
Съвместим
Капацитет на батерията(ма):
0-1300mAh
Номер На Модела:
БК-Б-20

Може и да ви хареса