• New
Смазване маслена помпа за Mitsubishi Lancer Outlander Grandis 4G69 2.4 L MN137803

Смазване маслена помпа за Mitsubishi Lancer Outlander Grandis 4G69 2.4 L MN137803

Buyers rating:
BGN 104.00

Продукти


Дългосрочни дела в Турция, Бразилия, Америка, Австралия, Англия, Франция.ние имаме други части OEM добро качество адаптирани за Мицубиши.
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Можете да проверите старата част , най-вече там ще е номер OEM.Ако сте в Русия , моля посочете пълното име.
Като например : JMBSN CS3 A 9 U00****, модел CS3 A
JMBLY V98 W 8 J00****, модел V98 W
JMYLN CU5 W 6 J00****, модел CU5 W
3. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката . Ние ще ви изпратим данни в продължение на 3 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена. Или може да бъде висок данъка, който трябва да платите. Подходящ за Mitsubishi Lancer Outlander Grandis 4 G69 2.
Преди пускането на поръчката, моля, свържете се с нас, за да се уверите, ако не можете да бъдете сигурни, че този продукт е подходящ за вашия автомобил, особено на външни данни. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части.
Като например : MR204853, MB620532, 8619 A016, 1345 A069
4.
Моля, посочете вашето собствено име, адрес на доставка, пощенски код , телефонен номер, адрес на електронна поща, за да сте сигурни, че можете да получите елементи от информацията, която вие предоставяте. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. чрез DHL / Fedex / UPS/TNT, ще има допълнителна такса от $45, Ако вашият адрес на е отдалечен, ние ще го направим за EMS, ако не се плати допълнителна такса за отдалечен адрес.
Уважаеми Клиенти,
Благодаря за вниманието!
Ето някои моменти, които трябва да ви покажа, преди да направите резервации :
1. Добро качество с разумна цена. Купувачът трябва да се опита да предяви иск в съда.
Този детайл монтирани за Mitsubishi :
Ние сме специализирани в автозапчастях приспособени за Мицубиши Паджеро, чужеземца, Лансер, Л200 и така нататък.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.

Характеристики

търговска марка:
KOWZE
Друг Номер:
MN137803
специални характеристики:
1
Преносимото Номер Детайли:
MN 137803
Чужеземец Година:
2005,2004,2003
Производствен Номер Детайли:
MN137803
Модел На Мицубиши:
Чужестранец
За Марки Автомобили / Модели:
Mitsubishi

Може и да ви хареса