• New
Ycall система за повикване на сервитьор модерен дизайн на кафе-бар на гости маса карта пейджъри пълен комплект(1 дисплей+18 бутон за повикване)

Ycall система за повикване на сервитьор модерен дизайн на кафе-бар на гости маса карта пейджъри пълен

Buyers rating:
BGN 283.92

Продукти

ретранслатор на сигнала (незадължителна), увеличава сигнала
Как работи системата?
1. Безжичен приемник, монтиран на тезгяха
2. бутон за повикване, инсталирана на всяка маса
3.
Ycall система за повикване на сервитьор модерен дизайн на кафе-бар на гости маса карта пейджъри пълен комплект(1 дисплей+18 бутон за повикване)
1 Комплект Система За Повикване На Сервитьор В Това Число :
1 x K-4-C-червен дисплей (покажи три стаи групи и да се покаже на 3-цифрен номер )
18 x K-S2-оранжев бутон повикване ( имаме 2 цвят за вашия избор, Ако се нуждаете от друг цвят, моля свържете се с мен по всяко време)
Система за повикване на сервитьор широко се използва в сферата на услугите.
·Някои от бутоните на всеки език и лого са приемливи .92 Mhz
Спецификация на бутоните K-S2 1.
3) да се подобри благодарност на клиентите си обслужване. Щракнете върху бутона на предавателя, приемника ще получи безжичен сигнал и ще се покаже (може да бъде с глас), кой се обажда. Когато гостът се нуждае от някаква услуга, той или тя просто кликнете бутона до него, неговия или нейния номер плот ще се появи на приемника с предупреждение музика или звук.
4) да се осигури спокойна атмосфера. 2-ключ-покана, отказ 4. може да се монтира на всяка маса, когато клиента има нужда от помощ само кликнете върху бутона, покана не бъде показан на екрана, така че всеки може лесно да разберете кой се обажда.
* Броя на бутоните, може да се определи инсталирането на дисплея, бутон може да се заключва или залепите на стената или таблица.Когато клиент кликне върху бутона за повикване на бюрото си, за техния брой плот ще се появи на приемника с разговори.5*4 см технически параметри : работно напрежение : DC12 V~18 V работен ток : работна честота : 433. Той се състои от бутона таблицата за ползване от гости и приемник на сигнал за целите на сервитьор или сервитьорка. Така сервитьори са успели да предложат обслужване на много навременно
Спецификация приемник на дисплея K-4-C-red : 1, с висока якост на мивката ABS пластичной, трайно в ползите от 2 използвайте технология на цифров код и функция устоичива и надеждна 3 настолни или стенни 4 той показва 3-цифрен номер на 001-999 или А01-Z99, работи с 999pcs 1-key или multi-key бутони за повикване в максимум 5 той може да покаже различен вид услуга точка или последната буква 6 той може да покаже 3 групи стаи в същото време 7 той може да спаси 63 предизвикване на информация на свой ред,и 8 сензорен екран 9 говорим брой и тип на обслужване на английски език 10 размер на : 29*15.след като вашият клиент сяда, сервитьор информира, че, когато му е необходима поддръжка, всичко, което трябва да направите, е да натиснете бутона, седнала на бюрото му.

Характеристики

Номер На Модела:
K-4-c-червен+K-S2-оранжев
търговска марка:
Вие всички
Име:
Система За Повикване На Сервитьор
Честота:
433.92 Mhz
Тип на обслужване:
1 точка =Разговор, 2, точка =сметка, на 3 точки =напитка
Обхват:
200 м на открито
Работно напрежение:
DC 12V
2-ключ:
Предизвикателство Отказ
Размерът на бутона:
67 * 59*19мм
Размер На Дисплея:
29*15.5*4 см
документ:
CE
Приложение:
Ресторант, казино, кетъринг, адвокатско съсловие, болница и т.н.

Може и да ви хареса