• New
HOT-5 x IEC 320 C14 Inlet Male Power Plug Sockets Технологична Type w държач на предпазителя

HOT-5 x IEC 320 C14 Inlet Male Power Plug Sockets Технологична Type w държач на предпазителя

Buyers rating:
BGN 4.14

Продукти

Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване.
Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.
Ние също така осигуряваме 12-месечно безплатно поддръжка. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.
Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. Ние ще ви изпратим данни в рамките на 7 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. Допустимата грешка на измерване е +/- 1-3см.
Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също така трябва да заплати разходите по заменяемых детайли.
След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци върху вноса в страната си.
Ние не гарантираме срока за доставка на всички международни пратки, поради разликите във времето на потребителски почистване в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.

Характеристики

Стандарт:
Друго
търговска марка:
Фасдга
Брой USB портове:
Няма
Тип:
Електрически Щепсел
Заземяване:
Изолирано На Земята
Брой Контакти:
1
Защита От Претоварване:
ДА
Защита От Пренапрежение:
ДА
Wi Fi:
No
Дължина Удлинительного Кабел:
Няма
Номер На Модела:
CLCU-I
Приложение:
Промишлени, Жилищни / Общо Предназначение
Единична стая максимален произвеждането на USB:
Няма

Може и да ви хареса