• New
RASIM Diamond Живопис OWL Hobby Diamond Живопис Dieren САМ Handcraft Round Full Diamond Живопис Kit Комплекти Home Decorative

RASIM Diamond Живопис OWL Hobby Diamond Живопис Dieren САМ Handcraft Round Full Diamond Живопис Kit Комплекти

Buyers rating:
-50 % BGN 6.00
BGN 12.00

Продукти


[DIY диамантена живопис характеристика]
1. снимка на Диаманта САМ може да работят и учат намаляване на стрес, емоционална корекция, активно мислене, повишаване на увереността в себе си. Диамант смола несъедобен, не позволявайте на децата да играят, за да се избегнат инциденти, като преглъщане. DIY производство, могат да изпитват чувство на постижения, умения и постоянство се култивира търпение, възрастните хора и децата са подходящи.И има разлика между размера на платното и размер на изображението. поставете кръг края на точка пера в точка цимент (силно натиснете надолу, за да цимент остана на място). диаманти за да запазите черупките на стягане на венците. И ако искате общ поглед върху влиянието на всеки размер, а след това следващото изображение само за справка. Направи си САМ diamond draw човек, на всяка възраст може да бъде направен, тъй като, в това число деца, членове на семейството и така семейството е по-топло.
Скъпи приятели, поради ефекта на малък размер, това не е чудесно, това е само за забавление на децата и практика на начинаещи. Направи си САМ живопис Диамант изискан, за да даде на приятели и близки, за да изразят добри пожелания, за да споделя.
[Етапи на производството диамант живопис DIY]
1. използвайте кръгла край на дръжката, за да вмъкнете диамант и леко натиснете надолу, за да премахнете всеки допълнителен цимент.за да завършите добър diamond фигура, поставете го в избрания от вас подходяща рамка (ресторант не предоставя рамка).
Обикновено са сложни цветни изображения с фини детайли изискват по-голям размер, за да се изрази ' и детайли. разкрийте лента фигура по-горе, ще видите много символи, съответстващи на цветовата кодировка.
Скъпа, имай предвид! Продават диамант на снимката-това е торта, не включва рамка!
Продадохме diamond бояджийски материали-това е смола, всички мозаечни модели высверлены с помощта на диамант смола, базова карта с лепило фотобумагой.
RASIM Diamond Живопис OWL Hobby Diamond Живопис Dieren САМ Handcraft Round Full Diamond Живопис Kit Комплекти Home Decorative
- Търговска марка : RASIM Cube Diamond Живопис-Feature : Round diamond живопис-Material : 2. свалям частично филм и инсталиране на Диамант върху платно според съответното номер. според съответния цвят кодирано затягане на съответните смола инкрустирани диаманти. Направи си САМ диамантена живопис може да се използва за украса на семейна стая, да направите живота си по-хармоничен. В продажба на диамантени живопис се продава, няма проблеми с качеството, не се връща. Размери на продукта са посочени в описанието на продукта в сверле смола за професионално Фабрично масово производство, но и малки, има неизбежен дефектен тренировка Благодарим ви за разбирането! С елмаз на смола ще бъде по-голям с повече от 30%, по-малко сверлящего явление изобщо не се появява, моля, бъдете сигурни за закупуване.

Характеристики

Размер:
30x30cm, 25x25cm, 35x35cm, 45x45cm, 20x20cm, 40x40cm, 50x50cm
Стил:
Европа
Външната Опаковка:
Цветна Кутия
Начин На Опаковане На Платното:
Сгънати В Една Тръба
Воспользуйся:
Модел
Област Оклейки:
Пълен
търговска марка:
Oli
Материал:
Смола
Форма:
Единична стая
Форма На Диаманта:
Кръг
Брой цветове:
1-30
Вид На Модела:
Домашни любимци
Рамка:
No
инструмент:
Scatter пробиване дръжка, Пробиване мръсотия, чиния.
Вид на набор от диамантената живопис:
направи си сам диамантена живопис тема
Метод Комплекти За Бродерия:
Пълен Вид На Бродерия Мозайка
Видове:
Диамант Бродерия Живопис Кръстат Бод
Размер:
See Details
Воспользуйся:
стени стикери за декорация на дома
Модел Numbe:
LG1168
Тип:
Диамантена Живопис Дирен
Тип 2:
Диамант Живопис Бухал

Може и да ви хареса