• New
1 инч до 3/4 3/4 тръба външна резба Мед конектор за връзка адаптер адаптер за предварителен филтър за пречистване на вода изсветлител за пречистване на

1 инч до 3/4 3/4 тръба външна резба Мед конектор за връзка адаптер адаптер за предварителен филтър за

Buyers rating:
BGN 11.76

Продукти


Моля, оставете ни пет звезди за обратна връзка
Ако не сте доволни от тази покупка, моля, свържете се с нас в рамките на 24 часа, ние ще останем с вас, за да реши този проблем, благодаря и най-добри пожелания!.
1 инч до 3/4 "3/4" тръба външна резба конектор за връзка адаптер адаптер за предварителен филтър за пречистване на вода изсветлител за пречистване на
Характеристики :
Смесете 1-инчов месинг главоболие филтър с 3/4-inch течаща тръба.
3, всички върнати детайли трябва да бъдат в своите първоначални условия, включително кутия и аксесоари.
3, Когато вашата пратка ще пристигне, моля, проверете дали пратката е в добро състояние, преди да влезете в нея.
За доставката :
1, искаме стоки възможно най-скоро след като пълна компенсация ще подтвержена. Направени от хора дефекти не са гарантирани, като счупени, надраскани и така нататък.
4, за всички подробности, моля изпратете EMS или вашия местен стълб, когато изпратете обратно.
Комплектът включва : 1 двойка конектори
Снимки :
За Плащането :
1, най-добрия начин за онлайн плащане веднага, можете да изберете за себе си.(Ако искате да декларират стоки, както е другото име на продукта, или да се определи стойността за митнически, моля, уведомете ни при поръчка, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се направи както си поиска, но ние няма да носим отговорност за всички данъци и/или такса, събирана).
2, пълно плащане трябва да бъде направено в рамките на 7 дни след пускането на поръчката, в противен случай резервацията ще е невалиден или отменен система. От друга страна, всичко е на загуба и отговорност дължи на самите вие!!
Гаранция :
1, Всички стоки, които проверяват, преди да го изпратите, така че, ако не сте доволни от покупката си, можете да разменяте стоки в рамките на една седмица, и вие трябва да се свържете с нас в рамките на 24 часа от момента на получаване на покупката.
2, купувачът трябва да носи отговорност за всички данъци и/или такси, събирани в тяхната страна.
3, уверете се,че сте попълнили цялата подробна информация, като лице за контакт, адрес, пощенски код и телефонен номер при попълване на информацията за вас на купувача. И стоките, които ще бъдат обозначени като " подарък "или" модел " за лесно митнически и по-малка заплата. Ако пратката е била счупена или открадната, моля, откажете се от нея и се свържете с нас.
2, Доставка и предаване на такса не подлежат на връщане, и клиентът трябва да носи отговорност за всички разходи по връщане и доставка. Ако плащането не бъде на разположение, вашата поръчка ще бъде затворена автоматично.

Характеристики

Тип:
Част На Филтъра За Вода
Номер На Модела:
Конектор 1/2
търговска марка:
Хантский
Материал:
Мед

Може и да ви хареса